claustre.jpg

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que es commemora el 10 d'octubre, els Serveis de Salut Mental de l'Alt Penedès de l'Hospital Sagrat Cor de Martorell, juntament amb la resta d'entitats de la Taula per a la Salut Mental de l'Alt Penedès, van organitzar, el mateix dia 10, una passejada cultural pel centre de Vilafranca del Penedès.


Seguidament, els participants es van adreçar al Claustre de Sant Francesc, on es va llegir un manifest amb el lema ‘Parlar i escoltar salva vides'. 

concurs-literari.jpg

Així mateix, enguany es va celebrar el I Concurs Literari en Salut Mental de l'Alt Penedès amb el títol de 'Les Paraules Parlen Per Tu'. A aquesta primera edició es van presentar 32 relats, 18 en prosa i 14 en poesia. La cerimònia d'entrega dels premis va tenir lloc l'11 d'octubre i va comptar amb la presència destacada de Ramon Zaballa i d'Anna Doblas, regidors de Benestar Social i Salut, respectivament, i de Xavier Lluc, president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.
 

En el marc de l'acte, també es va llegir un manifest, redactat per un grup d'usuaris i llegit per un d'ells, el qual feia referència al moment actual de la salut mental i als beneficis que aporta un concurs literari com aquest. 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment