Aquest mes de juny es va poder recuperar la celebració més important per a l'Hospital: el Dia del Sagrat Cor. Així, l'11 de juny, el Centre va congregar col·laboradors, germanes, voluntaris i pacients per festejar una jornada molt especial que es va iniciar amb una conferència, a la sala d'actes, a càrrec de l'antic director gerent de l'Hospital, José María Peña, amb el nom de 'Hospital Sagrat Cor. Perspectiva històrica (1978-2021)'.
 

img-20210611-113103.jpg

 
Seguidament, la superiora del Centre, Sor Mª Luisa González, va dirigir unes paraules de reconeixement a José María Peña per la seva tasca al capdavant de la Institució. Així mateix, Loli Miguel, del Servei de Teràpia Ocupacional del Centre, li va fer entrega d'un obsequi amb format de llibre fotogràfic, i la col·laboradora més antiga de l'Hospital, Paquita López, li va donar un ram de flors.
 
A continuació, també a la sala d'actes, es va celebrar l'Eucaristia i, als jardins del Centre, es va dur a terme l'ofrena floral al Sagrat Cor per part de la superiora i del gerent, el doctor Jesús Ezquerra.

foto-de-grup-desprs-de-lofrena-floral-al-sagrat-cor.jpg