'Déjame cuidarte', signat per dues col·laboradores de l'Hospital Sagrat Cor, és el títol de l'escrit que inicia la col·lecció Articles d'experts de la nostra Institució sobre l'etapa de final de vida, impulsada per Germanes Hositalàries a nivell internacional i que va arrencar ahir. 

Les autores de l'article són Sara Dinarès, DUI de la Unitat de Cures Pal·liatives, i Dolores Penela, DUI de l'Equip de Suport a Domicili (PADES).

Segons explica Sara Dinarès, el procés d'elaboració de l'escrit, de manera conjunta amb la Dolores Penela, durant unes 3 setmanes, ha estat molt enriquidor, ja que "ens ha permès unir un vessant més tècnic amb un de més psicològic, més holístic". Sobre la importància d'aprofondir en l'etapa de final de vida, Dinarès afirma que hi ha una desinformació important sobre aquest període el qual, sovint, s'associa a sensacions negatives. "És una fase més de la vida, que cal mirar amb optimisme i amb la seguretat que existeixen infinitat d'accions per ajudar la persona malalta, així com la seva família", assegura.

djame-cuidarte.jpg

2022-02-01-martorell-3.jpg


Podeu accedir a l'escrit al document adjunt.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment