img-20211013-130017.jpg

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Sant Feliu de Llobregat, gestionat per l'Hospital Sagrat Cor, va celebrar diversos actes amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental 2021.

img-20211018-104006.jpg

En primer lloc, va organitzar dues exposicions que mostraven creacions artístiques elaborades pels seus usuaris i per membres del club social de la Fundació Nou Camí. D'aquesta manera, la Biblioteca Montserrat Roig i al Centre Cívic Mas Lluí van acollir quadres en aquarel·la, fotografies, diàlegs de color, mandales, obres sobre la tardor i d'altres treballs artístics en una mostra activa des del 15 al 29 d'octubre. De fet, les creacions mostrades a Mas Lluí seran traslladades al Centre Cívic de les Tovalloles i romandran exposades des del mateix dia 29 fins al 14 de novembre. El mes de febrer de 2022, les obres es portaran al Casal de Joves.

1634883440800_copy1.jpg

D'altra banda, el dia 15 d'octubre i també a la biblioteca Montserrat Roig, David Puig, natural de Tarragona i exemple de lluita contra l'esquizofrènia, va protagonitzar una conferència al voltant del seu llibre, Cazagamusinos. Un relat sobre la història d'un noi perdut al qual se li espatlla la brúixola que explica, mitjançant analogies, la vida d'una persona que pateix trastorn mental. Acompanyat pel seu germà, va explicar diverses vivències com poden ser el seu primer ingrés o el suport rebut per part de l'equip professional que el va atendre. Representants de l'Hospital Sagrat Cor com el doctor Carles Franquelo, director mèdic, o Agueda Solivellas, coordinadora del Servei de Rehabilitació Comunitària de Sant Feliu i de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, com Loren Rider, van presenciar l'acte.