mou-te-sm.jpg

La segona edició de la campanya ‘Mou-te per la salut mental', promoguda per la Taula de Salut Mental de l'Alt Penedès, de la qual forma part l'Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries, va aconseguir arribar a la xifra rècord de 28.616 Km. Així, si l'any 2013 se superava la distància entre Barcelona i Nova York, enguany aquest número s'ha multiplicat per quatre.
 

La iniciativa va consistit a realitzar caminades saludables per la salut mental amb l'objectiu de registrar el màxim nombre de quilòmetres possible com un acte simbòlic per reivindicar la implicació de tota la societat amb aquest tipus de malalties. En aquest sentit, amb l'etiqueta #KMxSM al facebook “taulasalutmentalaltpenedes” es van anar comptabilitzant els kilòmetres recorreguts per persones anònimes, a través de diferents associacions, grups, entitats i serveis que van participar en l'activitat.

Les entitats de la Taula de Salut Mental de l'Alt Penedès que van participar en el projecte són l'Ajuntament de Vilafranca, el Consell Comarcal de l'Alt Penedès, El Turó. Salut mental. Associació de familiars i amics, Serveis de Salut Mental. Sagrat Cor de Jesús, Centre de salut mental infantojuvenil Alt Penedès, SCCL Nou Verd, Fundació Pro-Penedès, Fundació Mas Albornà i Fundació Amàlia Soler. També es va comptar amb la col·laboració del Centre Excursionista del Penedès i el Centre Excursionista de la Ràpita, així com de diversos grups i centres excursionistes del Penedès.

Els organitzadors van assenyalar que sense el suport manifestat per multitud d'entitats i ciutadans de l'Alt Penedès amb la promoció de la iniciativa no s'haguessin aconseguit els excel·lents resultats obtinguts. En especial, es va agrair la implicació dels usuaris del Centre de Dia i Hospital de Dia Salut Mental, l'Associació Elna, els Caminaires de La Girada, els Caminaires de Sant Llorenç, els Caminants dels Dimecres, el Centre Agrícola i Social, la Cofraria del Cava, el Correm per la Terra, la Creu Roja i el Grup Excursionista del Centre Agrícola de Sant Pau.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario