amed2.jpg

L'Hospital Sagrat Cor de Martorell s'ha convertit en el primer centre assistencial del municipi en rebre l'acreditació AMED per promoure l'alimentació mediterrània.
 

Així doncs, aquest certificat posa de manifest que el centre ofereix servei de menjador a 40 treballadors que, diàriament, poden gaudir d'àpats mediterranis basats en una oferta gastronòmica variada i saludable.

L'acte d'entrega del reconeixement va tenir lloc el 18 de setembre a l'aula docent de l'hospital de la mà de la directora dels Serveis Regionals de Barcelona de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, Cristina Pérez, qui va lliurar l'acreditació a José Mª Peña, gerent de l'Hospital Sagrat Cor de Martorell, i a Roberto Corcuera, director regional nord de la divisió de Sanitat de Serunion, l'empresa que s'encarrega de la restauració al Centre.

L'Hospital Sagrat Cor de Martorell duu a terme diferents iniciatives amb la finalitat de promoure la salut entre els seus treballadors com, per exemple, la cursa i marxa solidàries de Martorell, a la qual participa bona part dels professionals del Centre. Aquest acte esportiu pretén, d'una banda, fomentar la salut a través de la pràctica de l'esport i, alhora, ajudar a conscienciar la població de la importància de lluitar contra l'estigma en salut mental.

L'objectiu de l'acreditació AMED, liderada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, és identificar i donar visibilitat a establiments de restauració que promouen l'alimentació mediterrània, en especial els de menú diari, ja que quasi un 31% de la població adulta catalana menja fora de casa més d'una vegada a la setmana.