El 23 d'abril, es va celebrar a l'Hospital Sagrat Cor de Martorell la primera jornada solidària d'aquest any, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, patró de Catalunya, dia de la rosa i el llibre.


img-2618yy.jpg

Es van establir dos punts de venda de roses, llibres de segona mà donats pels col·laboradors, punts de llibres i diversos treballs manuals, alguns realitzats pels pacients. Un punt de venda es va situar des de les 8 h fins a les 18 h, a l'accés de la Unitat de cures pal·liatives i convalescència, i l'altre va estar operatiu abans i després del concert en el mateix auditori.

El concert va comptar amb l'actuació de la Coral Les veus d'Ariadna, una associació de dones que pateixen o han patit un càncer de mama, de la localitat d'Olesa de Montserrat, població contigua de Martorell, i la de Mireia & Nadia, un duo musical, format per una infermera del Centre i la seva germana.concert.png

Tant la coral com el duo van actuar de manera desinteressada i van rebre els aplaudiments i ovacions del públic. Les seves veus van amenitzar la jornada, que també va servir per presentar de manera oficial els components del grup solidaritat del centre i donar a conèixer les funcions que assumeixen.La recaptació obtinguda va ser de 1.257,14 euros, els quals es donaran íntegrament a la Fundació Benito Menni. En aquest sentit, l'èxit de la jornada va ser evident i la recaptació d'aquest any va ser tres vegades superior que la de l'any anterior.“El fet de vendre de manera anticipada alguns dels productes, a la Unitat de cures pal·liatives, oberta 24 h al dia, durant les tres setmanes prèvies al dia de Sant Jordi, així com el fet d'organitzar un concert aquest dia han estat clau per a obtenir una xifra tan elevada”, assegura Esther Romaguera, terapeuta ocupacional i referent del grup solidaritat de l'hospital.

El 24 d'abril, dia de Sant Benet Menni, es va lliurar el donatiu en el marc de l'Ofrena.