medalla-dor-del-tscat-a-paz-cue-piedra.jpg

Paz Cué Piedra, treballadora social de l'Hospital Sagrat Cor de Martorell, ha estat distingida amb la Medalla d'Or del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, en la categoria de Significació del treball social en el moment actual.
 

L'entrega del guardó va tenir lloc el 6 d'abril, a Barcelona, en la que va ser la setena edició d'aquest premi i en el marc de la commemoració del Dia Mundial del Treball Social. També es va reconèixer la tasca desenvolupada per les treballadores socials Rosa Barenys i Montserrat Bacardit, en la categoria de Trajectòria professional.

Paz Cué treballa des del 1984 al Centre de Salut Mental d'Adults de Martorell i està vinculada a l'Hospital Sagrat Cor de Martorell des de fa més de 20 anys. Així, de la seva tasca professional destaca la seva aportació al treball social en la salut mental, un àmbit pioner que forma part de la història del treball social a Catalunya.

L'acte va comptar amb la intervenció de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa; la Segona Tinenta Alcaldessa de l'Àrea de Drets Socials de l'Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz; la diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; i la degana del Col·legi de Treball Social, Núria Carrera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario