img-20210208-wa0003.jpg

El Grup Solidaritat de l'Hospital Sagrat Cor de Martorell ha realitzat diferents accions que han servit per aconseguir finançament per engegar un projecte educatiu de la Fundació Benito Menni a Libèria-Monròvia. La iniciativa solidària és ‘Progresar estudiando: becas de educación básica para niños escolarizados' i consisteix a finançar beques destinades a pagar les matrícules, registre i material escolar als infants de la regió perquè puguin ser escolaritzats. Es tracta de nens i nenes que estàven al Benedict Menni Rehabilitation Centre -centre de Germanes Hospitalàries a Libèria-, ja que presentaven certes discapacitats. Després de passar per diverses operacions quirúrgiques, van necessitar una rehabilitació de llarga durada, motiu per al qual van començar l'etapa escolar a una edat avançada.  
 

Així, des del mes d'agost fins al mes de desembre, a la recepció de l'Hospital Sagrat Cor es van vendre, a uns preus molt populars, mascaretes infantils i d'adults confeccionades per usuaris del servei central de teràpia ocupacional. També, durant els mesos de novembre a desembre, es van oferir, a recepció, diferents productes elaborats de manera artesanal per usuaris del mateix servei. Entre els diferents articles que es van posar a la venda hi havia cintes per subjectar les mascaretes amb dissenys originals i atractius, detalls vinculats a les festes nadalenques, elements decoratius… 

foto.png

venda-de-ponsties-solidries-a-recepci.png

Un dels articles que va tenir més èxit va ser la flor de Nadal, la ponsètia, que es va posar a la venda, sota comanda, del 30 de novembre al 18 de desembre. Bona part del personal col·laborador va obsequiar els seus companys i companyes amb aquesta planta.
 

De la venda de tots aquests productes es van aconseguir 740,7 euros, que es van entregar, el mes de desembre, a Fundació Benito Menni. D'aquest import, 500 euros són per al projecte educatiu a Libèria, que arrancarà en breu.