i-foro-on-line-hermanas-hospitalarias-sobre-el-impacto-de-la-covid-19-en-la-salud-mental.jpg

El doctor Manel Sánchez, subdirector mèdic de l'Hospital Sagrat Cor de Martorell i vicepresident de la Societat Espanyola de Psicogeriatría, va participar, el 17 de juny, en el I Fòrum on-line de Germanes Hospitalàries Espanya, organitzat a fi d'analitzar l'impacte de la pandèmia de Covid-19 en la salut mental.

 
Aquest webinar també va comptar amb la participació del doctor Manuel Martín Carrasco, director mèdic de Hermanas Hospitalarias Navarra i vicepresident de la Societat Espanyola de Psiquiatria. El debat va estar moderat pel doctor Francisco de l'Olmo, director mèdic de la Clínica San Miguel i del Complejo Asistencial Benito Menni de Ciempozuelos (Madrid).
 
El Dr. Sánchez va analitzar l'impacte de la Covid-19 en un dels col·lectius més afectats per aquesta crisi: la gent gran. Per la seva banda, el Dr. Martín Carrasco va parlar de la repercussió de la pandèmia en la salut mental a nivell de la població general, dels professionals sanitaris i de les persones que ja tenien una patologia mental.