iii-cursa-i-marxa-solidaries-martorell.jpg

Més d'un miler de persones van participar el 7 de juny a la tercera Cursa i Marxa Solidàries de Martorell, organitzades per l'Hospital Sagrat Cor de Martorell. Amb el lema “Entre tots per la salut mental”, aquesta iniciativa solidària té l'objectiu de sensibilitzar i apropar la població a la problemàtica de les malalties mentals.


Així, l'Hospital Sagrat Cor de Martorell va obrir les seves portes per celebrar un esdeveniment atlètic i una festa de cloenda on els participants van conviure amb els usuaris del Centre i es van sumar, d'aquesta manera, a la lluita contra l'estigma que arrosseguen des de fa segles i que els condemna a viure sota mites i prejudicis dins la societat.

Esther Peirotén, membre del comitè organitzador de l'acte esportiu i infermera de l'Hospital Sagrat Cor, considera que “l'èxit” obtingut en aquesta tercera edició consolida la Cursa i Marxa Solidàries de Martorell com a projecte que pretén potenciar la pràctica de l'esport solidari i denunciar qualsevol pràctica no solidària que adopti l'adjectiu amb fins comercials per aconseguir un lucre.

premiats-iii-cursa-i-marxa-solidaries-martorell.jpg

Així mateix, la recaptació de les inscripcions ha permès aconseguir un petit fons econòmic destinat en la seva totalitat a la Fundació Benito Menni, promoguda per les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús amb l'objectiu de garantir el dret a la salut mental als països més desafavorits. A més, gràcies a l'aportació d'1 kg d'aliment sòlid que van fer els participants a l'hora de la recollida del dorsal, s'han aconseguit uns 900 Kg d'aliments, que es donaran íntegrament a la Creu Roja.
 

El guanyador de la cursa en categoria absoluta masculina va ser Roger Roca Dalmau. En categoria absoluta femenina, la guanyadora va ser Janeth Becerra Peña. Podeu consultar els resultats al següent enllaç: http://resultats.championchip.cat/resultats/martorell-2015

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment