L’Hospital Sagrat Cor disposa d’una Unitat d’Atenció a l’Usuari, situada al costat de la recepció del recinte hospitalari, per a tots els seus dispositius assistencials. Les seves funcions són les següents:

  • Atenció directa de les persones usuàries.
  • Vetllar pels drets i deures dels usuaris i usuàries.
  • Facilitar vies de diàleg entre les persones usuàries i la institució.
  • Assegurar l’accessibilitat dels serveis.
  • Recollida de suggeriments, agraïments i reclamacions, realització d’enquestes, etc.

Contacte

Tenint en compte la gran dispersió dels dispositius de l’Hospital Sagrat Cor, podeu contactar amb la Unitat de manera directa, si sou pacient del recinte hospitalari, o bé mitjançant el Servei d’Admissions de cada dispositiu assistencial, en cas que us hagin atès als equipaments comunitaris.

L’horari d’atenció és de dilluns a divendres, de 8 a 14 h.

Fora d’aquest horari, podeu posar-vos en contacte amb la Unitat, a través del correu electrònic admisiones.hsagratcor@hospitalarias.es

Agraïments, suggeriments i reclamacions

A la Unitat d’Atenció a l’Usuari i al Servei d’Admissions de cada dispositiu assistencial, teniu a la vostra disposició fulls d’agraïments, suggeriments o reclamacions per a les persones usuàries, que la Unitat s’encarregarà de respondre, de forma oral o escrita, en un termini màxim de quinze dies.

Si ho preferiu, us podeu descarregar el corresponent formulari i fer-nos-el arribar per correu electrònic a admisiones.hsagratcor@hospitalarias.es