L'Hospital Sagrat Cor de Martorell comptarà, a partir de l'1 de març, amb nou gerent, el doctor Jesús Ezquerra, que relleva en el càrrec a José María Peña, que deixa la gerència per jubilació.

doctor-jess-ezquerra.jpg

El doctor Jesús Ezquerra, actual director gerent de l'Hospital Sant Rafael de Barcelona, compatibilitzarà ambdues responsabilitats. "És un honor per a mi i, també, un repte, assumir la gestió d'una institució de referència en l'àmbit de la salut mental com és l'Hospital Sagrat Cor”, assenyala. “Faré tot el possible per seguir fent créixer el projecte i, per a aquest fi, espero poder comptar amb el suport inestimable de tots els col·laboradors i col·laboradores”.  
 

José María Peña ha estat al capdavant de l'Hospital Sagrat Cor des de fa 30 anys. Així, ha viscut de primera mà fites històriques del Centre, com la seva transformació en un hospital mixt o el desplegament de la psiquiatria comunitària. 
 

el-sr.-pea-recollint-el-premi-fad-en-atenci-sociosanitria-i-a-les-persones-amb-dependncia.jpg

El Sr. Peña ha estat un ferm impulsor del compromís de l'Organització amb l'excel·lència, un recorregut marcat per la qualitat a tots els nivells, que l'ha fet mereixedora de diversos reconeixements, com el Premi Avedis Donabedian a l'Excel·lència en Qualitat en atenció sociosanitària i a les persones amb dependència o el Segell d'Excel·lència Europea.
 

"Vull agrair a tots els professionals de l'Hospital Sagrat Cor el seu esforç diari i compromís, que ens ha permès fer front a escenaris tan complexes com l'actual", afirma José María Peña. "Espero poder seguir vinculat a aquesta gran casa i al seu projecte d'Hospitalitat, que uneix la família de Germanes Hospitalàries".