L’Hospital Sagrat Cor compta amb un Grup de Solidaritat, del qual poden formar part col·laboradors i col·laboradores, així com germanes i persones voluntàries. L’objectiu d’aquest grup és impulsar actuacions per a la cooperació, el desenvolupament i l’ajuda humanitària, en l’àmbit nacional i internacional, així com dur a terme accions de caire divulgatiu.

La majoria d’aquestes accions s’emmarquen en una col·laboració amb la Fundació Benito Menni de Germanes Hospitalàries i es coordinen des de Província d’Espanya, qui estableix una estratègia i unes directrius comunes d’acció solidària per als diferents centres de la Congregació a Espanya. Aquesta acció solidària prioritza l’atenció a les persones desfavorides i, especialment, aquelles amb problemes de salut mental.

Col·laborem amb institucions

Des del Grup de Solidaritat també es marquen objectius vinculats a la millora de la salut i el benestar de la ciutadania a l’entorn més immediat. Així, es duen a terme nombroses accions en col·laboració amb institucions d’àmbit local, com ara Càritas o el Banc d’Aliments.

Podeu fer seguiment de les diferents iniciatives del Grup de Solidaritat a la nostra secció de notícies.