23-01-24-sagart-cor-taller-diversitat-religiosa-04.jpg

El Servei PAER de l'Hospital Sagrat Cor du a terme un taller per conèixer la diversitat de diferents tradicions religioses. L'activitat s'adreça a persones usuàries de l'SRC de Sant Feliu de Llobregat. Al novembre es va fer la part teòrica del taller, en què es van explicar festes, llocs, símbols i característiques de diferents tradicions religioses, i ara ha començat la part pràctica amb la visita a diferents centres de culte. La primera va ser el 13 de gener passat, a la Casa del Tibet.

23-01-24-sagart-cor-taller-diversitat-religiosa-08.jpg

En aquesta visita un monjo budista va acollir les persones participants del taller i durant dues hores els va explicar i hi va compartir temes del món budista. "Aquest taller té com a objectiu donar a conèixer la diversitat religiosa per trencar prejudicis i fomentar el creixement personal des del respecte a la pluralitat de creences", explica Roberto Narvaiz, coordinador de PAER del Centre i organitzador del taller.

A més del budisme, el taller també aborda el judaisme, l'islam i el cristianisme i està previst que s'acabi al juny d'aquest any.