img-0955.jpg

La inauguració de la 18èna edició del Màster i la Diplomatura de Postgrau en Psicogeriatria, que l'Hospital Sagrat Cor de Martorell organitza conjuntament amb el Departament de Psiquiatria de la UAB, va tenir lloc el passat 23 d'octubre a la seu de Caixa Fòrum.

img-0939.jpg

La conferència inaugural, amb el títol de 'Demencia: historia y epistemología' va anar a càrrec del professor Germán E. Berrios, catedràtic emèrit d'Epistemología Psiquiàtrica de la Universitat de Cambridge, al Regne Unit. La ponència va tractar sobre la història conceptual i l'epistemologia de la demència, ambdós aspectes es van abordar amb el rigor i la profunditat que els caracteritzen.
 

Prèviament a la conferència del Dr. Berrios es va dur a terme l'entrega dels diplomes als alumnes que van finalitzar l'edició anterior i es van atorgar els premis als millors treballs de final de màster de la promoció 2013-2015.

La jornada va finalitzar amb un còctel on alumnes i professors van poder departir en un acte acadèmic que ja ha esdevingut tradicional i alhora entranyable.