img-0081-r.jpg

img-0057-r.jpg

El Campus Universitari Mar de la UAB va acollir, el 27 d'octubre, l'acte d'inauguració de la XX edició del Màster i la Diplomatura de Postgrau en Psicogeriatria, que l'Hospital Sagrat Cor de Martorell organitza des de l'any 1998 amb el Departament de Psiquiatria de la UAB.

En el marc de l'acte, el professor German E. Berrios, catedràtic emèrit d'Epistemología Psiquiàtrica de la Universitat de Cambridge, al Regne Unit, va impartir la conferència “Trastornos de la memoria en Neuropsiquiatría: entre lo simple y lo complejo". Concretament, el Dr. Berrios va fer un breu recorregut per la història i l'epistemologia del concepte de memòria per, posteriorment, mostrar als assistents com es relaciona amb la investigació de la demència.

En paral·lel a la conferència inaugural, es va dur a terme l'entrega de diplomes als alumnes de l'edició anterior i es van lliurar els premis als millors treballs de final de màster de la promoció 2015 – 2017. Finalment, es va oferir un petit refrigeri als presents, i professors i alumnes van poder compartir i intercanviar impressions.