foto-premi-manel-sanchez-dins.jpg

El coordinador de la Unitat de Psicogeriatria de l'Hospital Sagrat Cor de Martorell, el doctor Manel Sánchez Pérez, va ser un dels professionals guardonats amb el Premi a l'Excel·lència Professional 2014 del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). Aquest reconeixement distingeix, a criteri d'un jurat constituït per metges de reconegut prestigi, trajectòries professionals basades en l'honestedat, el compromís, l'altruisme, la integritat, la feina ben feta i l'excel·lència.

“Estic molt emocionat i satisfet d'haver rebut aquest reconeixement el qual no hagués possible sense el suport del meu equip assistencial”, afirma el doctor Manel Sánchez. Per la seva banda, el gerent de l'Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries, José María Peña, assenyala que no li sorprèn que es reconegui el Dr. Sánchez amb aquesta distinció, ja que la seva trajectòria professional és “impecable”. El senyor Peña destaca també la “integritat” del coordinador de la Unitat de Psicogeriatria de l'Hospital Sagrat Cor i la seva “lleialtat” amb la Congregació.

El doctor Manel Sánchez és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona en l'especialitat de Psiquiatria. La seva vinculació amb la Congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús es remunta a l'any 1989, quan va entrar a treballar al Centre de Salut Mental d'Adults de Berga. Cinc anys després, va iniciar la seva activitat al servei de Psicogeriatria de l'Hospital Sagrat Cor de Martorell on, en l'actualitat, exerceix la funció de coordinador de la Unitat.

Així mateix, és professor associat de Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), coordinador del Màster i Diplomatura de Postgrau en Psicogeriatria de la UAB i membre de la Junta Directiva de la Sociedad Española de Gerontopsiquiatría y Psicogeriatría.

Els Premis a l'Excel·lència Professional s'atorguen a professionals que han destacat durant l'any en els àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques. L'acte d'entrega va tenir lloc el passat 2 de desembre al teatre Romea de Barcelona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario