grup-gran.jpg

El Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Vilafranca, dels Serveis comunitaris de l'Alt Penedès, va organitzar, el dimecres 10 d'octubre, la IV Passejada cultural per commemorar el Dia internacional de la Salut Mental, amb el lema: “Salut mental, a la comunitat i a la feina”.


El punt de trobada de la passejada cultural, que per la previsió de pluges va ser adaptada, fou l'ajuntament de Vilafranca. A les 10 del matí, un total de seixanta persones, entre representants de diferents col·lectius de la ciutat vinculats a la salut mental com Nou Verd i Mas Albornà, companys dels SRC de Sant Feliu i Martorell, així com familiars i amics, es van donar cita per començar la IV Passejada cultural, un acte festiu i lúdic.

La primera parada fou al “Vinseum”, Museu del Vi de Vilafranca, on els participants van poder conèixer el procés de conreu, recollida i producció d'aquest conreu tan arrelat a l'Alt Penedès.

lectura-manifest-10oct18.jpg

Tot seguit, l'agrupament es va dirigir  a “L'escorxador”, el Centre cultural de Vilafranca, on hi va haver la lectura del Manifest per part de companys del SRC de l'Alt Penedès. A continuació va tenir lloc un concert en petit format del grup “The Road” i tots els assistents van poder compartir un aperitiu.


Finalment, la trobada es va tancar amb un dinar de germanor.