guanyadors-premis-enquesta-satisfacci-2021.jpg

L'Hospital Sagrat Cor va fer entrega, el 13 i el 16 de juliol, dels premis als guanyadors i guanyadores del sorteig realitzat pels bons resultats obtinguts a l'Enquesta de Satisfacció 2021. Els premiats i premiades van ser: la doctora Pilar Muley, coordinadora dels Serveis Comunitaris de Vilafranca del Penedès; Gabriel Hernández, jardiner, així com la doctora Roser Castilla, l'infermer Víctor García i la TCAI Pilar Pinedo, tots ells de l'Àrea de Rehabilitació en Salut Mental hospitalària.

sorteig-premis-enquesta-satisfacci-2021.jpg

Aquests col·laboradors i col·laboradores van rebre una de les cinc targetes regal d'Amazon, per un import de 30 € / unitat, que es van sortejar el passat 9 de juliol. El sorteig va tenir lloc a la recepció de l'Hospital, amb la participació del president del Comitè d'Empresa, el doctor Antonio Arévalo, qui va ser l'encarregat de treure, a l'atzar, els números de les cinc persones premiades, entre totes les paperetes corresponents als i les professionals en plantilla al mes de maig, quan es va llançar l'Enquesta.


Amb un 52,6 % de participació l'Hospital Sagrat Cor va ser el tercer centre amb major índex de respostes de la Província d'Espanya, uns resultats que van permetre repartir aquests premis i que, sobretot, aporten a l'Hospital una valuosa informació per millorar. 

A continuació podeu veure més fotografies del sorteig i del lliurament de premis:

image002-3.jpg

image003.jpg

image004-2.jpg

image005.jpg