Informació per a usuaris i famílies

Davant l'actual crisi sanitària, l'Hospital Sagrat Cor ha hagut de restringir l'accés de les famílies dels usuaris al recinte hospitalari de manera temporal, si bé ha organitzat els mitjans necessaris per poder mantenir els contactes per via telefònica.

Pel que fa a l'atenció ambulatòria i atenció diürna s'ha prioritzat, també, l'atenció telefònica, mantenint el contacte presencial en situacions específiques.

Si teniu qualsevol dubte, podeu trucar o enviar un correu electrònic a la Unitat d'atenció a l'usuari de l'Hospital Sagrat Cor, o posar-vos en contacte amb els centres d'atenció comunitària.


Sobre la Covid-19

Els coronavirus són una àmplia família de virus que afecten habitualment animals, tot i que alguns tenen la capacitat de transmetre's dels animals als humans. És el cas del nou coronavirus SARS-CoV-2, que es va detectar per primera vegada el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, a la província de Hubei, a la Xina, i s'ha anat estenent a altres països.

El coronavirus SARS-CoV-2 és el causant d'una malaltia infecciosa, coneguda com a COVID-19, que provoca infeccions respiratòries. Els símptomes més comuns són malestar general, febre, tos i dificultat per respirar. El 80% dels casos són lleus i els més greus generalment afecten persones grans o que pateixen altres patologies.

Podeu ampliar la informació sobre el Coronavirus SARS-CoV-2 al Canal Salut.

img-2971.jpg