salida.jpg

Unes 1.000 persones van participar en la sisena Cursa i Marxa Solidàries de Martorell, organitzada per l'Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries en col·laboració amb l'Ajuntament de Martorell. Amb el lema “Entre tots per la salut mental”, aquesta iniciativa solidària pretén sensibilitzar i apropar la població a la problemàtica de les malalties mentals.

salida2.jpg

carrera-nios.jpg

Es van dur a terme una cursa i una marxa de llarg recorregut. La cursa va consistir en un itinerari de 10 km de distància amb trams d'asfalt i de muntanya, i la marxa llarga fou de 7,6 km. També hi va haver una marxa de distància curta (1 km) per dins del recinte hospitalari, destinada als interns del centre. Per últim, i després de l'èxit de l'anterior edició, es va fer una cursa de distància curta per als més petits.

lema.jpg

salida-internos.jpg

Carlos Márquez, coordinador d'Infermeria de l'Àrea de Psiquiatria de l'Hospital Sagrat Cor de Martorell i membre del comitè organitzador de l'acte esportiu, es va mostrar “molt satisfet” de l'edició d'enguany i va reconeixer que aquesta cita anual aporta el seu gra de sorra contra l'estigma associat amb les persones que pateixen un problema de salut mental. “L'objectiu principal sempre ha estat trencar aquest estigma, i quina millor manera que celebrant un esdeveniment esportiu, que a més de promoure hàbits saludables, ens permet mostrar a la societat el nostre centre i la nostra realitat”, explicà. “En aquesta cita, l'Hospital obre les portes a tothom, que de fet estan sempre obertes”.

ambiente1.jpg

ambiente2.jpg

Els beneficis d'aquesta cinquena edició es van destinar íntegrament a la Fundació Benito Menni, promoguda per les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús. Aquesta institució treballa per garantir el dret a la salut mental als països més desafavorits i en diferents programes relacionats amb la salut mental al nostre país.

Així mateix, com cada any, l'organització va demanar als participants, tant de la cursa com de la marxa, l'aportació d'1 kg d‘aliment sòlid. Els aliments recaptats, una tona, es van destinar a la Creu Roja del Baix Llobregat, qui s'encarregà de distribuir-los segons les necessitats socials.

La guanyadora en categoria absoluta femenina fou Sara Prescoli, i en la categoria absoluta masculina Carlos Montllor Vegas.

ganadora.jpg

ganador.jpg

Per consultar tots els resultats, fotos i vídeos de l'esdeveniment poden clicar en aquest enllaç

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario