img-0095.jpg

L'Hospital Sagrat Cor mostra, fins al 21 juliol, l'exposició De l'internament al Centre Neuropsiquiàtric de Martorell a l'atenció comunitària a Pins d'Or, SSM de Sant Feliu de Llobregat al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat. A través d'aquesta mostra, emmarcada dins del conjunt d'activitats programades amb motiu del 50è aniversari de l'Hospital, els ciutadans poden conèixer la història d'aquest centre de referència en l'àmbit de la salut mental a Catalunya.

203-cat-escala-650-507_copy1.jpg

L'exposició també inclou un espai monogràfic amb fotografies actuals dels serveis de salut mental de Pins d'Or, l'equipament comunitari que l'Hospital Sagrat Cor té a Sant Feliu i que està integrat pel Centre de Salut Mental d'Adults, el Centre de Dia d'Adults i l'Hospital de Dia Sociosanitari. En el mateix espai, els assistents també poden veure les 11 obres artístiques (9 quadres i 2 escultures en fang) que han elaborat els pacients d'aquest recurs assistencial.


L'exhibició integra prop de 90 fotografies, distribuïdes en 13 plafons. Els interessats poden veure-la, de manera gratuïta, de dimarts a dissabte, de 18 h a 20 h, i els diumenges, d'11 h a 14 h.