inauguraci-exposici-50-anys-berga-dins.jpg

La mostra fotogràfica itinerant organitzada per l'Hospital Sagrat Cor amb motiu del seu 50 aniversari ja ha arribat a Berga. En concret, aquesta exposició es pot visitar des d'aquesta setmana al Casal de Gent Gran de la ciutat en horari de dilluns a diumenge de 10 a 13.30 h i de 15 a 20 h fins al 23 de desembre.
 

A l'acte d'inauguració van assistir unes 60 persones, entre les quals hi havia professionals dels serveis assistencials que el Centre disposa al Berguedà, com el Dr. Josep Tristany, psicòleg clínic i coordinador àrea de Rehabilitació i Centre de Dia, i la Dra. Ángeles Foz, coordinadora del Centre de Salut Mental d'Adults i de l'Hospital de Dia. També es va comptar amb la presència de nombrosos usuaris i familiars, així com amb les regidores de Benestar Social i Cultura de l'Ajuntament de Berga, Maribel Iglesias i Queralt Calderer, respectivament.

José Antonio Larraz, director mèdic de l'Hospital Sagrat Cor, va destacar que l'exposició recull la història dels 50 anys de servei de la Institució, així com el passat i el present dels Serveis de Salut Mental Comunitaris del Berguedà. En aquest sentit, el Dr. Larraz va explicar que la mostra presenta l'evolució d'aquests serveis comunitaris des que les Germanes Hospitalàries van apostar per la comarca el 1981. Aquest any es va crear el Centre de Salut Mental d'Adults (CSMA) del Berguedà, un dels primers dispositius a Catalunya que oferia una atenció específica a les persones adultes afectades per una malaltia mental.

Sobre l'exposició itinerant de Berga
L'exposició està composta per tres plafons del Berguedà que inclouen un resum de l'activitat dels equipaments que l'Hospital Sagrat Cor té a la comarca: Centre de Salut Mental d'Adults , Centre de Dia d'Adults, Hospital de Dia Psiquiàtric i Servei de llar amb suport.

La mostra es traslladarà a tots aquells territoris de referència a nivell assistencial de l'Hospital Sagrat Cor. Així, després de Berga, s'exposarà a Igualada durant el mes de gener de 2014 i, posteriorment, a Martorell.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario