captura-de-pantalla-2020-02-04-a-las-16.10.03.png

Amb motiu de la festivitat de San Benito Menni, el pròxim 24 d'abril, Germanes Hospitalàries llença el I Concurs internacional de fotografia amb el lema "Gests d'hospitalitat".
 

Per a aquesta iniciativa es busquen fotografies on es vegin reflectits gestos d'hospitalitat en el dia a dia de la Institució. El jurat valorarà la creativitat, originalitat i qualitat dels treballs presentats.

El concurs està obert a qualsevol persona de més de 18 anys amb vinculació amb Germanes Hospitalàries (ex.: persones ateses, familiars, col·laboradors, voluntaris, etc.).

Les fotografies es poden presentar des del 3 de febrer fins al 13 de març. Cada participant pot enviar-ne un màxim de dues, en color, en blanc i negre, en sèpia o en qualsevol altra tonalitat fotogràfica. El format ha de ser en .jpg amb una resolució superior als 300 píxels. Es poden enviar a la següent adreça de correu electrònic: comunicacion@hospitalarias.es.

Les tres fotografies guanyadores rebran diferents premis, segons la categoria, com una càmera fotogràfica rèflex digital, valorada en uns 300 euros; una tauleta tàctil, valorada en uns 150 euros, i un rellotge intel·ligent, valorat en uns 100 euros.

A l'arxiu adjunt trobareu les bases del concurs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario