yendube1.jpg

A principis del mes de maig va finalitzar la campanya del Grup de Solidaritat de l'Hospital Sagrat Cor basada en la venda de gorres solidàries amb el projecte de la Fundació Benito Menni: 'Atenció integral a infants que pateixen desnutrició a l'Hospital infantil Yendube (Togo)'. Es va recaptar un total de 699,20 euros.


Aquesta acció s'ha basat en l'elaboració, des del mes de gener, de gorres quirúrgiques per part d'usuàries del taller de costura del servei de Teràpia Ocupacional de l'Hospital.

personal-amb-gorros.jpg

Aquestes gorres es fabriquen de manera artesanal i presenten trets característics, com botons per fixar les gomes de les mascaretes i alliberar la tensió que reben les orelles, goma elàstica per permetre la col·locació i retirada de manera ràpida, i un folre intern situat al capdavant, que serveix per mitigar la pressió que genera l'ús de la pantalla i que absorbeix la suor. 

gorros-solidaris.jpg

Els models, molt diversos (llisos, estampats, de llicències com Mickey Mouse, Els Venjadors, superherois, Mafalda…), s'han anat renovant setmanalment. Cada gorra s'ha pogut adquirir a la centraleta de l'Hospital a un preu simbòlic de 5 euros.