L’Hospital Sagrat Cor – Germanes Hospitalàries és una entitat dedicada, des de fa més de 50 anys, a l’atenció a la salut mental i a l’atenció intermèdia

 

Prestem serveis assistencials a través del recinte hospitalari situat a Martorell (Barcelona), que compta amb 400 llits, i els més de 20 equipaments comunitaris repartits per les comarques de l’Alt Penedès, el Garraf, el Baix Llobregat i el Berguedà. A més, som una entitat amb una llarga trajectòria en l’àmbit de la formació en salut mental.

Tots els serveis prestats per l’Hospital Sagrat Cor són de cobertura pública, gràcies als concerts establerts amb el Servei Català de la Salut – CatSalut, i estan dirigits als habitants de la nostra àrea de referència.

L’hospital Sagrat Cor, en xifres

Pertanyem a la Congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, una institució de l’Església Catòlica, sense ànim de lucre, que treballa des de fa més de 135 anys en l’acollida, cura especialitzada, assistència integral i reinserció social de persones amb problemes de salut mental, discapacitat intel·lectual i altres problemes de salut, amb preferència per aquells col·lectius més vulnerables.

22

equipaments comunitaris

+550

professionals

+400

llits d'hospitalització

+100.000

consultes

+130.000

estades hospitalàries

+54.000

estades diürnes

En l’actualitat, l’acció hospitalària està present a 27 països, de 4 continents, amb més de 350 centres i dispositius d’atenció sociosanitària i prop de 2 milions de beneficiaris en l’últim any.

Concretament a Espanya, Germanes Hospitalàries està present a 11 comunitats autònomes, amb més de 5.400 llits i 100 dispositius d’assistència comunitària, més de 400 germanes, al voltant de 6.000 col·laboradors i col·laboradores, i més de 800 persones voluntàries.