El passat 14 de juny va tenir lloc, a l'auditori de l'Hospital Sagrat Cor, la V Jornada de Reflexió Bioètica amb el títol “Crisi del sistema sanitari públic o crisi del sistema social?: de l'abundància a la necessitat. Reflexions ètiques al voltant d'una crisi”. La sessió es va convertir en un espai de reflexió sobre la situació actual del sistema sanitari públic i els efectes de les retallades aplicades des de 2011. 

La sessió va començar amb la projecció del documental “Ajuste a la sanidad”, en el qual usuaris, professionals, gestors i polítics aporten el seu punt de vista sobre el moment en què es troba la sanitat pública. A continuació, el Dr. Joan M. Ferrer, director d'assessorament, consultoria i serveis a l'associat de La Unió, va oferir la conferència “La crisi del Sistema Sanitari Públic: d'un creixement il·limitat a un decreixement sense límits? On està i qui posa el límit?”.

La jornada va finalitzar amb la taula rodona “Diferents maneres de percebre i manejar les limitacions”, on responsables de diferents àmbit assistencials van exposar la seva visió sobre com els estan afectant les retallades i com les han afrontat.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment