-06a7948.jpg

El 22 de novembre es van traslladar els i les pacients de l'Àrea psicosocial de Rehabilitació (edifici 4) al nou edifici assistencial de salut mental i sociosanitari (edifici 9). En concret s'han ocupat dues unitats de 30 llits cadascuna, a les plantes 1 i 2.

 

img-20221123-wa0002_copy1.jpg

img-20221123-wa0012_copy1.jpg

La creació d'aquesta nova unitat assistencial respon a dos objectius. D'una banda, donar millors condicions de confort i assistència als/a les pacients que es trobaven a l'edifici 4, que no es reformable i, per tant, quedarà en desús. El segon objectiu és donar resposta a l'increment d'activitat sociosanitària al territori. Així, els llits de la planta 0 es destinaran a pacients sociosanitaris. La planta 0 també serà ocupada, durant el primer trimestre de 2023, per l'equip PADES i l'EAIA de trastorns cognitius.
 
Al soterrani s'hi troba el magatzem, les sales de formació i docència i, pròximament, s'hi ubicarà la farmàcia. Aquesta distribució ha estat fruit d'una reorganització de la logística de l'Hospital.
 

-06a7987.jpg

El disseny arquitectònic i orientació d'aquest nou edifici estan pensats per millorar la qualitat de vida i optimitzar el procés de recuperació de les persones usuàries. En aquest sentit, s'ha buscat la millor orientació solar, el contacte amb la naturalesa, i vistes i privacitat per als espais de les habitacions i sales comunes, així com per al pati de la planta baixa. Per tot això podem afirmar aquesta unitat respon als conceptes de qualitat i hospitalitat característics de la nostra Institució.

 
L'èxit del trasllat ha estat possible gràcies a la planificació i execució per part d'un grup de professionals del qual destaquen la Direcció i Coordinació d'Infermeria, i els Serveis Generals.