img-20220602-wa0029.jpg

L'Hospital Sagrat Cor va celebrar, el 2 de juny, l'acte de cloenda de la 2a edició dels itineraris formatius per a infermeria en els àmbits sociosanitari i de salut mental, i per a administratiu/va.
 

En el marc de l'acte, les persones participants van exposar i defensar els seus projectes finals davant d'un comitè avaluador format per assessors/es d'UCF i mànagers i directius/ves de l'Hospital Sagrat Cor que van participar activament en el projecte. Els treballs presentats es poden emmarcar en tres àmbits: noves propostes de cartera de serveis, millora de processos d'atenció a l'usuari i millora de processos d'infermeria.
 

participants-i-tutors.jpg

El comitè avaluador per a administratiu/va estava composat per Xavier Riba, responsable de formació contínua en l'àmbit Salut a la Fundació Universitària del Bages; Gloria Serrano, responsable de projectes d‘UCF, i Imma Domínguez, formadora de l'ICS. Per part de l'Hospital Sagrat Cor hi havia la Rosa Almiñana, coordinadora de l'Àrea Infantojuvenil; el Josep Mª Salvador, director Economicofinancer, i l'Hortensia Pérez, directora de l'Àrea de Persones. En el cas de l'itinerari per a infermeria en els àmbits sociosanitari i de salut mental, el personal de l'Hospital que hi va participar va ser la Pilar Herrero, directora d'Infermeria; el Juan Manuel Pérez, coordinador d´Infermeria; el Carlos Márquez, coordinador d'Infermeria, i l'Hortensia Pérez.

 
“Els projectes que es van presentar durant l'acte estaven totalment alineats amb diferents línies estratègiques de la Institució, per la qual cosa tenen grans possibilitats de ser implementats”, explica Hortensia Pérez. “També cal posar en valor l'acompanyament de l'alumnat que han fet els tutors i tutores, i la implicació dels i les professionals, malgrat les complicacions que va comportar la pandèmia a la continuïtat de la formació”, destaca.
 
Aquests itineraris han estat molt ben valorats per l'alumnat, amb una puntuació mitjana d'un 9,2 sobre 10. Aquestes són algunes de les frases amb les quals els i les participants resumeixen el seu pas per l'itinerari:
 

valoracions-itineraris.jpg

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment