conv-jornada-mujer-saludmental-23nov.jpg

 El pròxim dia 23 de novembre, de 10 a 12 hores, Germanes Hospitalàries organitza la Jornada en línia Dona i salut mental: reptes per lluitar contra el doble estigma, dins del marc del projecte de sensibilització antiestigma Viu i conviu, finançat pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030.

L'objectiu de la jornada és reflexionar sobre el doble estigma al qual s'enfronten les dones amb problemes de salut. Comptarem amb cinc ponents de diferents àmbits que coneixen de primera mà aquesta realitat i que són: Isabel Caballero, coordinadora de la Fundació CERMI Dones; María José Bueno, responsable del programa "Tenint ponts contra la violència de gènere"; Esperança Rubio, directora Tècnica de Projectes i Estudis de Xarxa Estatal de Dones Salut Mental Espanya; Patrícia Martínez, integrant de la Xarxa Estatal de Dones Salut Mental Espanya; i Maria Amors, psicòloga a EASC Retiro (Germanes Hospitalàries) i especialitzada en rehabilitació psicosocial, perspectiva de gènere en salut mental i feminisme.

La Jornada serà oberta al públic i gratuïta prèvia inscripció clicant aquí. Les persones inscrites podran seguir la jornada en format en línia i en directe.

agenda-jornada-mujer-saludmental-23nov.jpg

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment