captura-de-pantalla-2021-11-29-a-las-12.04.11.png

El doctor Jesús Ezquerra, gerent de l'Hospital Sagrat Cor de Martorell, va participar el 25 de novembre com a ponent al Congrés Health Strategy España en representació de Germanes Hospitalàries. Va intervenir al panell de debat: 'Quin model necessita la meva organització'.

 
El Dr. Ezquerra participava juntament amb Marcos Hernandez Pereña, sotsdirector mèdic de l'Hospital Sever Ochoa de Madrid, Manuel González Suárez, director gerent de l'Hospital San Juan de Dios de Sevilla i Carlos Zarco, director mèdic de l'HLA Hospital Universitari Moncloa de Madrid.
 
El debat es va centrar en els models i les estratègies de gestió i assistència que duen a terme els hospitals. Al voltant d'aquest tema es va posar èmfasi en si és millor apostar per un sol model o la combinació de diversos. També es va parlar de com elaborar una auditoria de necessitats i de com revisar els processos/procediments existents (compres, recursos de maquinari, etc.). Per acabar, els ponents van aprofundir en l'orientació de l'organització a serveis i processos.
 
Healthstrategy España és un dels fòrums de referència per a institucions, organitzacions i experts en el sector sanitari on s'ofereixen idees i propostes innovadores a través de les seves taules de debat, on s'hi troben destacats professionals de les institucions de salut més prestigioses del país. Una trobada on s'analitzen diverses estratègies que cal seguir per oferir una atenció sanitària de qualitat en la qual s'enforteixi el diàleg mèdic-pacient i les tecnologies ocupin un lloc destacat.