fotoweb6.jpg

L'Hospital Sagrat Cor ha rebut el Premi Avedis Donabedian a l'Excel·lència del pla de Qualitat en atenció sociosanitària i a les persones amb dependència. Un guardó, patrocinat per la Fundació Unió Catalana d'Hospitals, que té com a objectiu reconèixer la tasca d'aquelles institucions que ofereixen Atenció Sociosanitària i a les persones amb dependència, i que desenvolupen en el seu dia a dia activitats per a la millora contínua de la qualitat assistencial.

La cerimònia de lliurament, que va tenir lloc el 9 de gener en el Palau de la Música Catalana, fou presidida per la ministra de Sanitat, María Luisa Carcedo, i pel vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, i va comptar amb la presència de diferents directius de Província d'Espanya de Germanes Hospitalàries, entre ells el director gerent provincial, Alberto Martín de la Mata. En l'acte també van estar presents germanes dels centres de Barcelona, així com professionals de l'Hospital Sagrat Cor. L'encarregat de recollir el guardó, en nom de tot l'equip del Centre, va ser el gerent, José María Peña.

fotoweb5.jpg

Premis Avedis Donabedian a la Qualitat
La Fundació Avedis Donabedian, en col·laboració amb una sèrie de patrocinadors, va crear l'any 1989, els Premis Avedis Donabedian a la Qualitat en institucions sanitàries, amb l'objectiu de reconèixer diferents aspectes de la qualitat dels centres i marcar les tendències de desenvolupament futur de les diferents àrees.

Aquests premis estan dirigits a aquelles institucions que compten amb un pla de qualitat com a camí cap a l'excel·lència i que poden demostrar els resultats aconseguits en termes de millora de l'assistència i satisfacció dels usuaris, com és el cas de l'Hospital Sagrat Cor.

fotoweb2.jpg

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment