captura-de-pantalla-2018-12-20-a-las-17.00.03.png

L'Hospital Sagrat Cor ha estat guardonat amb el Premi Avedis Donabedian a l'Excel·lència del pla de Qualitat en atenció sociosanitària i a les persones amb dependència.

Aquest premi està patrocinat per la Fundació Unió Catalana d'Hospitals i té com a objectiu reconèixer la tasca d'aquelles institucions que ofereixen Atenció Sociosanitària i a les persones amb dependència i que desenvolupen en el seu dia a dia activitats per a la millora contínua de la qualitat assistencial.

L'acte de lliurament tindrà lloc el pròxim 9 de gener de 2019 en el Palau de la Música Catalana.

La Fundació Avedis Donabedian, en col·laboració amb una sèrie de patrocinadors, va crear l'any 1989, els Premis Avedis Donabedian a la Qualitat en institucions sanitàries, amb l'objectiu de reconèixer diferents aspectes de la qualitat dels centres i marcar les tendències de desenvolupament futur de les diferents àrees.

Aquests premis estan dirigits a aquelles institucions que compten amb un pla de qualitat com a camí cap a l'excel·lència i que poden demostrar els resultats aconseguits en termes de millora de l'assistència i satisfacció dels usuaris, com és el cas de l'Hospital Sagrat Cor.