20220406-142900.jpg

El director del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat i del Pla Director Sociosanitari del Departament de Salut, el doctor Sebastià Santaeugènia, va presentar, el 6 d'abril, per primera vegada en un centre assistencial, el nou model d'Atenció Intermèdia del Departament de Salut.
 

L'acte, que es va obrir al personal col·laborador i a altres proveïdors del territori, i el qual va congregar una setantena d'assistents, va estar presidit per la directora del Sector Sanitari Baix Llobregat Nord, Àmbit Metropolità Sud, Regió Sanitària Barcelona, Blanca Muntané, i pel director gerent de l'Hospital Sagrat Cor, el doctor Jesús Ezquerra.
 

foto-1_copy1.jpg

Blanca Muntané va centrar el seu discurs en un emotiu agraïment al personal sanitari per la tasca desenvolupada i el gran esforç durant tots els anys de pandèmia, i va finalitzar la seva intervenció demanant un aplaudiment a peu dret pera a tots ells i elles.

 
Per la seva banda, el Dr. Ezquerra va agrair el fet de poder tornar a celebrar un acte que aplegui tot el personal col·laborador, "una mostra que tornem a la normalitat, encara que sigui una nova normalitat". Després de repassar la trajectòria del Centre oferint, primer, atenció a la salut mental i, uns anys més tard, sociosanitària, es va centrar en el moment present assenyalant que la construcció del nou edifici assistencial i la remodelació dels dos edificis sociosanitaris actuals situaran l'Hospital Sagrat Cor en una posició privilegiada per desenvolupar el nou model d'atenció intermèdia.
 

foto-2_copy1.jpg

A continuació, el doctor Sebastià Santaeugènia va donar a conèixer els elements clau del canvi de l'atenció sociosanitària cap a l'atenció intermèdia a Catalunya, centrant-se en l'atenció geriàtrica, l'atenció a la cronicitat i l'atenció pal·liativa.

 
En el marc de la seva presentació, el Dr. Santaeugènia va encoratjar els i les professionals presents a la sala a veure aquest nou escenari com un repte il·lusionant on l'Hospital Sagrat Cor tindrà un paper clau en el seu desenvolupament al territori del Baix Llobregat Nord.
 
Seguidament, es va celebrar un debat, moderat pel doctor Santi Bernades, coordinador de l'Àrea Sociosanitària de l'Hospital Sagrat Cor i promotor de l'acte, el qual també es va encarregar de clausurar l'esdeveniment.
 
Al següent enllaç trobareu informació sobre la nova estratègia d'atenció sociosanitària del Departament de Salut: https://salutweb.gencat.cat/ca/el_departament/ambits-estrategics/atencio-sociosanitaria/

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment