productes-sant-jordi-2.jpg

productes-sant-jordi-1.jpg

Aquest any s'ha celebrat la Diada de Sant Jordi el 23 de juliol degut a la pandèmia de Covid-19. El grup de solidaritat de l'Hospital Sagrat Cor de Martorell va donar suport a aquesta iniciativa, seguint un estricte protocol de mesures sanitàries, i amb un fi solidari. Així, a la recepció del Centre i des de centraleta es van posar a la venta diferents productes, com bolígrafs, llapis, imants, fermalls… amb motius com dracs, princeses i roses.

captura-de-pantalla-2020-07-27-a-las-11.51.48.png

foto-taller-de-costura-2.jpg

La recaptació obtinguda va ser de 282 euros, la qual es destinarà al projecte de Germanes Hospitalàries a Timor Leste (Àsia). Aquest import inclou l'aportació de 150 euros del taller de costura del servei de teràpia ocupacional.
 

El taller de costura del servei de teràpia ocupacional està dirigit per una auxiliar d'infermeria, la Loli Miguel, que orienta i supervisa les diferents manualitats de costura que elaboren pacients ingressades a la unitat de llarga estada de salut mental. Les participants d'aquesta activitat ja fa temps que exposen els productes que confeccionen a la vitrina de l'Hospital i els poden adquirir col·laboradors, usuaris i familiars. La recaptació obtinguda de la venta d'aquests articles sempre es destina a projectes solidaris.