img-20211218-wa0014.jpg

img-20211218-wa0024.jpg


El Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental de l'Alt Penedès, gestionat per l'Hospital Sagrat Cor, ha obert la porta al compromís social a través del projecte 'Racons Perduts… i Altres Coses…' que incentiva els seus usuaris a participar en tasques a la comunitat. En aquest cas, es va donar suport a la recaptació de diners per a l'Associació Vilanimals de Vilafranca, que busca salvar les colònies de gats del carrer cobrint necessitats fonamentals com l'alimentació o el veterinari.

img-20220201-wa0030.jpg

Els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental de l'Alt Penedès van participar activament en aquest procés solidari a través de l'elaboració de peces de ceràmica fetes i pintades a mà amb la utilitat de guardar petits objectes que sovint es poden perdre per casa, com poden ser monedes, claus o piles gastades. Aquestes peces artístiques es van posar a la venda el 18 de desembre i el 22 de gener a una parada a Plaça del Penedès de Vilafranca. La recaptació aconseguida ha servit per comprar 30 kg de menjar per a gats.
 

La implicació en el projecte ha fet que els usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental de l'Alt Penedès se sentissin incentivats i posessin interès, voluntat i solidaritat en poder realitzar aquesta col·laboració, experimentant un procés de superació, responsabilitat, autonomia, confiança, autoestima i participació.

En aquest enllaç del canal YouTube de l'Hospital trobareu un vídeo-resum del projecte: https://www.youtube.com/watch?v=odRKsCMjUbk